خرید دستگاه خشک کن میوه و سبزی + چکی و اقساطی
خرید دستگاه خشک کن میوه و سبزی بصورت چکی و اقساطی توسط مجموعه شرکت میسر شد تا بتوانید به جمع تولید کنندگان میوه و سبزی خشک بپیوندید. خشک کردن میوه و سبزی اخیرا به یکی از کسب و کارهای پر رونق خانگی و صنعتی تبدیل شده و با توجه به حجم بالای فروش، جزء آیتم های پرفروش و پر سود است.
در گذشته هر خانواده برحسب نیاز خود و به صورت کاملا سنتی و دستی میوه و سبزی را خشک می کردند اما امروزه با ورود دستگاه های خشک کن میوه، به جرات می توان گفت که وجود یک یا دو دستگاه صنعتی در یک کارخانه می تواند نیاز یک کشور را به طور کامل تامین کند.
اما چرا آمار خرید دست گاه خشک کن میوه و سبزی همیشه بالاست؟
علت آن استقبال مردم از طعم چیپس میوه هاست. میوه ی خشک یکی از آیتم های خوشمزه ای است که جزء دسته خشکبار قرار گرفته است و با توجه به قیمت بالای آجیل و پسته، مردم میوه خشک را در سبد غذایی شان جایگزین کرده اند.
حتی مخلوط کردن میوه با آجیل به عنوان تنقلات بسیار پرطرفدار شده و در واقع به نوعی به سبک پذیرایی ایرانی، رنگ و بوی خاصی داده است.
پس با توجه به اهمیت این دستگاه ها بهتر است در مورد آن اطلاعاتی داشته باشید و اگر قصد خرید یکی از این دستگاه ها را دارید با اطلاع و آگاهی کامل اقدام به خرید کنید.
قبل از خرید دستگاه خشک کن میوه و سبزی به چه نکاتی توجه کنیم؟
قبل از هر چیز باید بدانید که ظرفیت محصول شما چقدر است و در روز چه میزان می خواهید میوه و سبزی خشک کنید. دستگاه های خانگی به طور متوسط ۳۰ تا ۴۰ کیلو میوه را خشک می کنند.
اگر ظرفیت بیشتری می خواهید باید دستگاه های قوی تری خریداری کنید. با توجه به اینکه مکانیزم عمل این دستگاه ها با جریان هوای داغ است، کار کشیدن زیاد از این دستگاه ها باعث استهلاک و خراب شدن آن ها شود.
نکته بعدی میزان خروجی میوه و سبزی است. این نکته را بدانید که از هر ۲۰ کیلو میوه، ۲ یا ۳ کیلو میوه می دهد. پس قبل از هر چیز باید برآورد کنید که این میزان میوه خشک، به سود شماست یا خیر.
نوع دستگاه : نوع و برند دستگاه میوه خشک کن هم نکته بسیار مهمی است. میزان رضایت مردم از یک برند نشان دهنده بازدهی بالای آن برند است.
بنابراین برای خرید دستگاههای خشک کن، تحقیق راجب میزان رضایت مشتری از دستگاه و مشاوره از متخصصان و کارشناسان، مهم است.
این نکته را بدانید که دستگاه های میوه خشک کن علاوه بر میوه و سبزی، گیاهان دارویی، چایی، کشک، لواشک، خرما و دیگر صیفی جات را خشک می کنند.
یعنی شما یک دستگاه چندین کاربری خریداری می کنید پس در هر حال این موضوع به نفع شماست.
دستگاههای خشک کن خانگی براساس تعداد سینی های شان شناخته می شوند. مثلا دستگاه خشک کن خانگی ۱۰ سینی یا ۲۰ سینی اما دستگاههای خشک کن صنعتی اکثرا براساس میزان خشک کردن میوه در یک زمان است.
مثلا دستگاه خشک کن نیمه صنعتی ۴۰۰ کیلویی قادر است در هر بار خشک کردن حدود ۴۰۰ کیلو میوه را خشک کند که نهایتا خروجی آن ۵۰ تا ۶۰ کیلو میوه خشک است.
مشعل هر کارخانه با کارخانه دیگر متفاوت است. بنابراین برای آگاهی از مقدار مصرف سوخت و برق می توانید از کارخانه سازنده اطلاعات لازم را دریافت کنید.
در رابطه با میزان برق هم همینطور است. اما معمولا حدود ۲ کیلووات در هر ساعت متوسط، برق استفاده می شود.
جنس سینی های خشک کن معمولا از فلزی است و طرح آن متفاوت است. مثلا برای میوه معمولا سینی های راه راه و برای سبزی هم سینی های مشبک استفاده می کنند.
دستگاه های خشک میوه در دو نوع کابینتی و تونلی تولید می شوند. نوع کابینتی این دستگاه ها تک کابینی دو کابینی و چهار کابینی و شش کابینی و… هستند.
نوع تونلی اکثرا صنعتی است. قیمت دستگاه های تونلی بیشتر از انواع دیگر هستند و حجم بالاتری میوه خشک می کنند.